رنگ، شخصیت و دکوراسیون

ارتباط بین رنگ، شخصیت و دکوراسیون

  • 20 دی 1398
  • 2571 بازدید
  • 0
  • 6
  • 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (5,00 از 1 نفر)
    شما برای ثبت امتیاز برای این مطلب باید به عنوان کاربر ثبت نام کنید.
    Loading...

آیا شما هم نیاز به مشاوره طراحی و دکوراسیون داخلی با بهترین طراحان داخلی را دارید؟!

ما در فراترز، بهترین خدمات مشاوره آنلاین طراحی و دکوراسیون داخلی را برای شما فراهم نموده ایم.

سفارش در فرامشاوره

برخي از متخصصان و روانشناسان بر این باورند که بین روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی ارتباطی نهفته است. و همچنین رنگ مورد علاقه هر شخصی، مي تواند سرنخ هایی از ویژگی های اخلاقي و روانی او باشد. به همین دلیل ما در فراترز اطلاعات جامعی را در زمینه رنگ و خصوصیات هر یک از آنها، گردآوری کرده ایم تا شما علاوه بر آگاهی از ویژگی های هر رنگ، از خصوصیات رنگ مورد علاقه خود نیز مطلع شوید تا علاوه بر اینکه شخصیت درونی خود را بهتر می شناسید، بتوانید خیلی راحت و حساب شده به فضای ایده آل و مورد علاقه خود دست یابید. پس با ما در فراترز تا انتهای این مطلب همراه باشید.

مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی هتل لوکس خاص با طراحی ۱۹ معمار زبده!

روانشناسي انواع رنگ، شخصیت و دکوراسیون

رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی: قرمز

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - قرمز

علاقه مندان به رنگ قرمز افرادی بی نظیر و خوش بین، شجاع و با اعتماد به نفس هستند. دوستداران رنگ قرمز بسیار افرادی عملگرا و فعال هستند و همچنین غریزه بقا در آنها بالا است. و نیز به شدت به کارهایی که با دست سر و کار دارد، علافه مند هستند. بدلیل شدت و غلظت رنگ قرمز، اين رنگ مظهر قدرت، شدت و زياده روي است و همینطور نماد عشق و تنفر و فداكاري و خشم و خون و آتش و مقاومت است. كساني كه به اين رنگ علاقه دارند كمي عجول هستند و می خواهند به همه موفقیت ها در کمترین زمان دست یابند. بدلیل همین خصلت عجولانه، آنها می توانند مرتکب قضاوتهاي عجولانه و ناگهاني در مورد ديگران شوند که از این حیث، کار خود را کمی سخت می کنند. بنابراین واژه صبر، خیلی به کار این افراد نمی آید.

معمولا افرادی که به طیف رنگ قرمز علاقه مندند، دارای خصوصیاتی همچون: عشق و حرارت بالا، بر انگیختگی، رمانتیک، شور و هیجان، شادی، امید به زندگی، اشتیاق به فعالیت، نو گرایی و شیک بودن، سطح انرژی بالا، اراده قوی و آرزوهای بزرگ، گرمی، مرکز توجه، پیشرفت،توانگری، خوش شانسی، میل به برنده شدن در هر مسابقه ای هستند.

اگر بخواهیم به دو ویژگی ممتاز علاقه مندان به رنگ قرمز اشاره کنیم، خوش قلبي و حس بزرگ طلبي است. و دو ویژگی خودپرستي و عدم كنترل نفس، از خصوصیات ناپسند آنهاست.

مطلب پیشنهادی: رنگ های جذاب زیبا در طراحی داخلی خانه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای هال با رنگ قرمز

 علاقه مندان به رنگ قرمز در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی می توانند از رنگ قرمز برای فضاهایی همچون اتاق غذاخوری، آشپزخانه، راهروها و اتاق بازی کودکان استفاده کنند. و نکته مهم اینکه از رنگ قرمز باید بصورت محتاطانه در فضاهای اتاق خواب و اتاق کار استفاده شود.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ قرمز در دکوراسیون

رنگ و دکوراسیون داخلی : آبي

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - آبی

رنگ آبي از جمله رنگهايي است كه طرفداران زيادي در دنیا دارد. اگر شما نیز به رنگ آبي علاقه دارید، احتمالا فردی محافظه کار، قابل اعتماد و صادق و مسولیت پذیر هستید. این رنگ، نماد نظم، صلح، آرامش و هماهنگی است.  آبی اصولاً با احساساتی نظیر: اعتماد، اطمینان، صداقت، وفاداری، منطق، آرامش، سکون و سکوت، و توجه و تمرکز همراه است. به طور کل آبی نشان از بزرگی و سخاوت و مناعت طبع دارد.

اگر شما به رنگ آبي علاقه داريد، كاملاً مي توانيد احساسات و هيجانات خود را كنترل كنيد. مورد احترام قرار گرفتن را دوست دارید و تمایل دارید که همواره به دیگران احترام بگذارید و نیز مورد احترام و ستايش ديگران قرار بگيريد. تنهایی از صفات دیگر دوستداران این رنگ می باشد. علاقه دارید که كارهاي خود را با نظم و ترتيب و بر پايه اصول و قواعدی مشخص در فضای زندگی و کاری انجام دهيد. از ویژگی های مشخص شما پشتكار قوی و سماجت در رسیدن به هر هدفی است. همچنین از رابطه با دوستان و نزدیکان خوشحال می شوید. علاقه ای به جلب توجه ندارید و بیشتر تمایل دارید که در پشت صحنه به فعالیت خود بپردازید تا در جلوی صحنه.

دو ویژگی بارز علاقه مندان به رنگ آبی، صداقت و کشف حقیقت درونی است. اما دو خصوصیت منفی آنها نگرانی و محافظه کاری آنها می باشد.

مطلب پیشنهادی: شناخت فرش و نکات کاربردی چیدمان فرش در دکوراسیون داخلی خانه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای نشیمن آبی

علاقه مندان به رنگ آبی در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی می توانند از این رنگ در اتاق کار و اتاق مطالعه، سرویس بهداشتی، اتاق نشیمن و اتاق خواب استفاده کنند. اما می توان از رنگ آبی کمی در فضاهای هال و پذیرایی و آشپزخانه استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ آبی در دکوراسیون

رنگ و دکوراسیون داخلی : زرد

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - زرد

علاقه مندان به رنگ زرد دارای ویژگی هایی همچون: پرانرژی بودن، حس خوش بینی بالا، دلگرمی، مثبت بودن، شادی، گیرایی، امیدواری و خلاقیت بالا هستند. اصولا رنگ زرد باعث بهبود فعالیت های ذهنی، تقویت حافظه و بیشتر شدن اشتها نیز می شود.

اگر شما علاقه به رنگ زرد دارید، دارای استقلال طلبی بالایی هستید که تمایلی به کارهای تیمی و اجتماعی ندارید و اغلب ترجیح می دهید با تعداد نفرات کم و یا به تنهایی کارهای خود را انجام دهید. همچنین علاقه زیادی به استفاده از نیروی ذهنی برای رسیدن به هدف های خود را دارید به جای استفاده از نیروی جسمی. شما چشم انداز نسبتا مدرنی به زندگی خود دارید. براحتی می توانید با دیگران ارتباط برقرار کنید و از افراد اطلاعات جمع آوری کنید. معمولا جورنالیستها علاقه زیادی به استفاده از رنگ زرد دارند. شما دوست دارید که از مطالب و منابع مختلف و متعدد آگاه باشید و خود را به عنوان شخصی باهوش بپندارید. در بیشتر اوقات در حال آنالیز کردن و فکر کردن در مورد همه چیز و همه رویداد ها هستید. و علاقه ای به داشتن دوستان متعدد در اطراف خود ندارید. لباسهای به نسبت شیک می پوشید.

دو خصوصیت بارز و مثبت علاقه مندان رنگ زرد، خلاقیت و استقلال طلبی می باشد. و دو ویژگی منفی آنها می تواند تکبر و نا امیدی باشد.

مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی سوییت ۲۸ مترمربعی شیک

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای اتاق کار با رنگ زرد

دوستدارن رنگ زرد در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی می توانند از رنگ زرد در فضاهایی همچون آشپزخانه، اتاق کار و اتاق نشیمن، راهرو و کوریدر و هم چنین در فضای اتاق خواب استفاده کرد. توجه شود که برای اتاق نوزادان استفاده از رنگ زرد هرگز توصیه نمی شود.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ زرد در دکوراسیون

رنگ و دکوراسیون داخلی : بنفش

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - بنفش

رنگ بنفش رنگ تجلل، ثروت، شکوه، وقار و عزت نفس است. این رنگ به افراد احساس هدف مندی و انگیزه بالا می دهد. بنفش رنگی است که باعث ایجاد و گسترش معنویات در افراد می شود و به ایجاد صلح و آرامش، برتری، عرفان، ملایمت و احترام کمک می کند.

اگر شما رنگ بنفش را دوست دارید، شخصیت خلاقی دارید و دوست دارید که کارهای خود را به تنهایی انجام دهید. شما در ایده پردازی در آینده تبهر خاصی دارید و بیشتر دوست دارید که زمان خود را در دنیای فاتتزی و تجسمات خود سپری کنید به طوریکه ممکن است اطرفیان شما خیلی شما را جدی نگیرند. شما فردی شهودی و روحانی هستید که تمایل زیادی دارید تا معنای حقیقت زندگی را درک کنید. شخصیت شما شخصیت بخشنده می باشد. شما روح آزادی دارید و علاقه زیادی به کشف چیزهای جدید، مسافرت و ملاقات با افراد و مردم جدید دارید. معمولا با مشکلات روزمره به سختی برخورد می کنید و از استرس و نگرانی فراری هستید.

دو ویژگی مثبت دوستدارن رنگ بنفش بخشندگی و بلند پروازی است. و دو صفت منفی آنها عدم مسولیت پذیری و غرور می باشد.

مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی خانه لوکس کلاسیک معاصر

رنگ، شخصیت و دکوراسیون آشپزخانه با رنگ بنفش

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دوستدارن رنگ بنفش می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی خانه خود از رنگ بنفش در اتاق خواب و اتاق نشیمن و سرویس های بهداشتی استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ بنفش در دکوراسیون

رنگ و شخصیت و طراحی داخلی : نارنجی

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - نارنجی

رنگ نارنجی رنگی انرژی بخش، محرک و شادی آور است که بیانگر گرمابخش بودن، اشتیاق و علاقه زیاد و جدیت در کار نیز می باشد. در عین حال که این رنگ، رنگی شاد و گرم است و حرارت و گرمای بدن را زیاد می کند، رنگ نارنجی رنگی است که باعث جلب توجه و خود نمایی زیادی می شود و تقریبا توجه همه را به سمت خود جلب می کند. این رنگ می تواند بیانگر صداقت و فداكاري و هوسبازي نیز باشد.

افرادی که علاقه به رنگ نارنجی دارند، افرادی گرم، صمیمی، خوش بین، خوش خلق، دوست داشتنی هستند. این دسته از افراد، افرادی اجتماعي هستند و با مردم خوب رفتار مي كنند. این افراد در مقایسه با علاقه مندان رنگ قرمز، دارای خصوصیاتی آرام تر و خوش قلب تر هستند و خشونت کمتری دارند. در عین حال که علاقه مندان به رنگ نارنجی افرادی اجتماعی هستند و علاقه زیادی به مشارکت در کارهای گروهی و اجتماعی دارند، اشخاصی متظاهر و خودنمایی هستند که دوست دارند در هر جمعی، بارزترین فرد گروه شوند که این علت می تواند بدلیل کمبود عزت نفس آنها باشد. این افراد شخصیتی چالش جو دارند که بسیار در رشد شخصی شان در مقایسه با دیگر افراد کمک می کند. این دسته از افراد از طرفداران پرو پاقرص ماجراجویی و ورزش های هیجان انگیزی همچون کوهنوردی، آسمان نوردی و … می باشند.

اگر بخواهیم به دو ویژگی مثبت علاقه مندان به رنگ نارنجی اشاره کنیم، انرزی بالا و صمیمی بودن است. و دو ویژگی تظاهر و کمبود عزت نفش از خصوصیات ناپسند آنهاست.

مطلب پیشنهادی: ۵ اصل مهم برای انتخاب کاشی دیوار فضای نشیمن خانه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای نشیمن با رنگ نارنجی

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دوستدارن رنگ نارنجی می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی خانه خود از رنگ نارنجی در ورودی و راهروها، اتاق غذاخوری و اتاق نشیمن خانه خود استفاده کنند. رنگ نارنجی بدلیل انرژی بالایی که در خود دارد و همچنین جز رنگهای محرک به شمار می رود، کمتر به استفاده در فضاهای اتاق خواب و اتاق کار توصیه می شود.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ نارنجی در دکوراسیون

رنگ و طراحی داخلی : سبز

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - سبز

رنگ سبز نماد زندگی، طبيعت، تازگي، رویش و كنجكاوی، امید، پشتکار، تعادل، هارمونی، آرامش، کامیابی، امنیت و هماهنگی است. این رنگ نشانه مهربانی و بخشندگی افراد می باشد.

اگر شما به رنگ سبز علاقه داريد فردی باهوش و کنجکاو هستید که علاقه زیادی به یادگیری به مفاهیم جدید دارید. شما شهروندی متمدن هستید که دوست دارید در کارهای اجتماعی و شهری در مورد علایق خود فعالیت کنید. علاقه دارید که مورد تایید دیگران قرار بگیرید و افراد هم نظر و  هم عقیده با خود را تایید کنید و در کنار خود نگهدارید. تمایل زیادی به خوردن دارید، به همین دلیل رژیم گرفتن برای شما کاری سخت است. افرادی با پایین ترین سطح ریسک هستید که علاقه ای به تغییر وضع موجود ندارید و دوست دارید که دنیا به همین روش ادامه پیدا کند. فردی بیزینس گرا و کاری هستید که به پول علاقه زیادی دارید. به جزییات علاقه ای ندارید. اصولا زندگي کردن با شما کاری آسان است و همچنین روابط شما با ديگران بر پايه ي اصول و قرارداد است.

دو ویژگی بارز علاقه مندان به رنگ سبز، سرزندگی و بخشندگی است. اما دو خصوصیت منفی آنها حس حسادت و  عدم شجاعت آنها می باشد.

مطلب پیشنهادی: راهنمای شناخت و خرید انواع کابینت آشپزخانه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون آشپزخانه با رنگ سبز

دوستدارن رنگ سبز می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی خانه خود از رنگ سبز در اتاق خواب، سرویس بهداشتی و فضای نشمین استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ سبز در دکوراسیون

رنگ و طراحی داخلی : فيروزه اي

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - فیروزه ای

رنگ آبی فیروزه ای خصوصیاتی به مانند رنگ آبی و سبز دارد، زیرا از ترکیب این دو رنگ ساخته شده است. رنگ فیروزه ای نماد صمیمیت، صداقت، عزت نفس و اعتماد به نفس، دلسوزی و اسرار آمیز است.

علاقه مندان به رنگ فیروزه ای، افرادی خلاق و مبتکر و با ثبات هستند و به نصیحت های ديگران در مورد كارهاي خود توجهی نمی کنند. بدلیل اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی که دارند معمولا از اعتبار بالایی در بین اطرافیان خود قایل هستند. این دسته از افراد علی رقم اینکه به دیگران احترام می گذارند، خودشان را خیلی دوست دارند و برای خود احترام خاصی قایل اند. افرادی هستند که می توانند مزایا و معایب هر چیزی را براحتی تشخیص دهند و به همین منوال تصمیم گیری های مناسبی انجام  دهند و دارای مهارت های مدیریتی بالایی هستند و در نقش مدیر می توانند وظایف خود را بدرستی انجام دهند. دوستدارن رنگ  عاشق چند انجام چند کار در آن واحد هستند و از تمرکز بر یک موضوع خاص خسته می شوند. این افراد از تنهایی می ترسند.

دو ویژگی مثبت دوستدارن رنگ فیروزه ای اتکا به نفس و مدیریت مسایل است. و دو خصوصیت منفی آنها احساساتی و پند ناپذیر بودن آنها می باشد.

مطلب پیشنهادی: انواع مبلمان های چند منظوره ضروری خانه های خلاق

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای پذیرایی با رنگ فیروزه ای

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دوستدارن رنگ فیروزه ای می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی خانه خود از رنگ فیروزه ای در فضاهای اتاق خواب و  سرویس بهداشتی استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: ۱۰ تا از برترین رنگهای خنثی دکوراسیون داخلی کدام هستند؟

رنگ و دکوراسیون : صورتي

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - صورتی

رنگ صورتي خصوصیاتی از رنگ قرمز دارد، اما شدت آن کمی کمتر است. اين رنگ صفات رنگ قرمز را كمي ملايمتر دارا مي باشد. رنگ صورتی نماد عشق، مهربانی، ملایمت، لطافت، آرامش، بخشندگی و گرما و صمیمیت است.

علاقه مندان به رنگ صورتی، افرادی عاشق و با گذشت هستند و در عشق هرگز تندي نشان نمي دهند. آنها رمانتیک و حساس هستند. دوستداران رنگ صورتی از حس زنانه خود بیشتر از سایرین استفاده می کنند. آنها بدلیل ویژگی های مثبت و خوش بینانه خود، همیشه به ویژگی های مثبت هر فرد و هر چیزی نگاه می کنند. آنها می توانند ديگران را به خوبی درك كنند و با اطرافيان خود با ملايمت و لطافت رفتار كنند. به دليل نشاط و شادابي که در درون آنها یافت می شود، مورد علاقه اطرافيان خود هستند. مهمترین چالش زندگی آنها این است که خود را مانند دیگران دوست داشنه باشند و به خود متکی باشند و بعدا به دیگران.

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دو ویژگی مثبت دوستدارن رنگ صورتی مهربانی و مثبت گرایی است. و دو صفت منفی آنها متکی به دیگران و عدم ریسک در زندگی می باشد.

مطلب پیشنهادی: چگونه طراحی داخلی رستوران مدیترانه ای ایجاد کنیم؟

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای اتاق کودک صورتی

دوستدارن رنگ صورتی می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی خانه خود از رنگ صورتی در فضاهای اتاق نوزادان و یا اتاق کودک و مقداری به صورت محتاطانه در اتاق نشیمن استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: چند اشتباه طراحی دکوراسیون داخلی و راهکارهای مقابله با آن

رنگ و طراحی داخلی : ارغواني

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - ارغوانی

رنگ ماژنتا و یا ارغوانی خصوصیاتی شبیه رنگ قرمز و بنفش دارد زیرا از ترکیب هر دو رنگ تشکیل شده است. این رنگ، رنگی با شکوه، معنوی و عارفانه ای است و رنگی است که بیشتر مورد پسند عرفا می باشد.

علاقه مندان به رنگ ارغوانی، افرادی اجتماعی و مغرور هستند و به تعادل، هماهنگی، خلاقیت و زیبایی اهمیت می دهند. علاقه زیادی به پیشرفت خودشان و دیگران دارند. بدلیل خصلت مشارکت و تشریک مساعی با دیگران، این افراد علاقه دارند تا در کارهای اجتماعی و شغل های پرستاری و کمک به دیگران فعالیت کنند. دوستداران این رنگ، افرادی روحانی و نه مذهبی هستند که عرفان در زندکی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به همین دلیل اغلب این افراد از هر گونه محدودیتی دوری می کنند، زیرا این افراد روحیه ای آزاد و رها دارند و زندگی بسیار منظم و سازمان یافته ای دارند. حس شوخ طبعی در این افراد بالا است.

دو خصوصیت مثبت دوستدارن رنگ ارغوانی تعادل و روحیه آزاد آنها است. و دو ویژگی منفی آنها ناشکیبا و بیش از حد ساکت می باشد.

مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی لوکس تلفیقی خانه های اشرافی

رنگ، شخصیت و دکوراسیون اتاق غذاخوری ارغوانی

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دوستدارن رنگ ارغوانی می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی فصای خود از این رنگ در فضاهایی مانند فضای غذاخوری و  دفاتر اداری تجاری استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: 18 راهکار ساده و ارزان برای افزایش روشنایی فضای خانه و آپارتمان

رنگ و طراحی داخلی : قهوه اي

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - قهوه ای

رنگ قهوه ای بیانگر سادگی، طبیعی بودن، ثبات، استحکام و پایداری، امنیت و آسایش، قدرت، و پشتیبانی را ایجاد می کند. مردم اصولا به رنگ قهوه ای اعتماد می کنند. به همین دلیل قهوه ای نشانه راحتی و اعتماد است. همچنین قهوه ای نماد چوب، قهوه و  هر آنچه که زمین و طبیعت و کشاورزی بدست می آید، می باشد.

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که به رنگ قهوه اي علاقه داريد، فردی خانواده دوست و قابل اعتماد هستید و از رازها و اسرار افراد محافظت می کنید که دیگران می توانند براحتی بر شما اعتماد کنند. به تصمیم گیری های خود پایبند هستید و فردی عمل گرا هستید. بدلیل ثبات در تصمیم گیری هایتان، به ندرت می توان نظر و عقيده شما را تغيير  داد. علاقه به فلسفه و ادبیات و شعر نیز دارید. شما به عشق خود وفادار هستید. خودنمایی و ظاهر سازی در کار شما وجود ندارد و ترجیح می دهید که بیشتر در پشت صحنه حضور داشته باشید تا دیگران به جای شما در معرض دید و درخشش قرار گیرند. که همین حالت را می توان در رنگ قهوه ای موجود در طراحی و دکوراسیون داخلی یک فضا، در مقایسه با دیگر رنگ ها مشاهده کرد.

اگر بخواهیم به دو ویژگی ممتاز علاقه مندان به رنگ قهوه ای اشاره کنیم، قابل اعتماد بودن و پایداری در تصمیمات است. و دو ویژگی یکنواختی و خسته کنندگی از خصوصیات منفی آنهاست.

مطلب پیشنهادی: طرز ساخت میز عسلی مدرن شیک برای گوشه های خانه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون سرویس بهداشتی قهوه ای

 علاقه مندان به رنگ قهوه ای در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی می توانند از رنگ قهوه ای برای فضاهای داخلی مخصوصا برای مبلمان و وسایل اکسسوری در فضای نشیمن و فضاهای عمومی استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ قهوه ای در دکوراسیون

رنگ و طراحی داخلی : سياه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - سیاه

سیاه نشانه قدرت، وقار، ظرافت، خوش ذوقی، ظرافت طبع و راز آلود بودن است. در بسیاری از فرهنگ ها رنگ سیاه نشانه بدبینی و عزاداری است؛ درصورتیکه می تواند نشانه خوش سلیقه بودن و شیک و رسمی بودن باشد. همچنین سیاه رنگی بی تحرک و ساکن است که هیچ گونه تحریک روانی و یا جسمانی به فرد القا نمی کند که در نتیجه باعث کاهش فعالیت و سستی و کندی وی می شود.

اگر از دوستداران رنگ سیاه هستيد، معمولا بدلیل حس قدرت و تسلطی که بر دیگران دارید، براحتی با افراد صمیمی و دوست نمی شوید. اما به شخصيت دوستان خود احترام مي گذاريد و عقايد و نظريات ديگران را مي پذيريد. احتمالا شما فردی جدی، محافظه کار و رسمی هستید و خود را بیش از اندازه فردی ماهر، متخصص و با وقار می دانید. رنگ سیاه براحتی امواج منفی را جذب می کند، بنابراین شما نیز احساس منفی و افسردگی و نا امیدی را همیشه با خود حمل می کنید.

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دو ویژگی مثبت علاقه مندان به رنگ سیاه قدرت و راز آلود بودن است. و دو ویژگی ناپسند آنها منفی گرایی و نیاز به کنترل و تسلط بر دیگران می باشد.

مطلب پیشنهادی: کاربرد پتینه در طراحی داخلی و دکوراسیون خانه

رنگ، شخصیت و دکوراسیون سرویس بهداشتی با رنگ سیاه

 علاقه مندان به رنگ سیاه در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی می توانند از رنگ سیاه برای فضاهای داخلی مانند فضای نشیمن و آشپزخانه و کمی اتاق خواب استفاده کنند. ضمن اینکه رنگ سیاه در دکوراسیون داخلی، باعث ایجاد حس لوکس و خاص بودن آن فضای داخلی می شود.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ سیاه در دکوراسیون

رنگ دکوراسیون داخلی : سفید

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - سفید

سفید نشانه تقدس، پاکیزگی، تمیزی، تقوا، بی گناهی، صلح، کمال، معنویت،  تحرک و از بین برنده میکروبهاو خلاقیت و آغازگر زندگی جدید است. رنگ و لباس سفید نشان دهنده استریل بودن و روحانی بودن فرد می باشد. به همین دلیل است که پزشکان، عرفا و روحانیون هر جامعه ای لباس سفید بر تن می کنند.

افرادی که علاقه به رنگ سفید دارند، افرادی منضبط و مرتبی هستند که به پاکیزگی و تمیزی توجه ویژه ای دارند. تقریبا نظافت، تقوا و معنویت از جمله اولویت های زندگی این افراد می باشد. این دسته از افراد به آرامش و صلح اهمیت می دهند. همچنین این افراد به خالص بودن وجود و نیت درونی، رجوع به درون و پاک بودن شخصیت درونی، درونگرایی و هماهنگی با نیروی درونی خود علاقه زیادی دارند و خود را ملزم به رعایت این نکات می دانند. ب همین دلیل است که رنگ لباس ها در ورزش یوگا، به رنگ سفید می باشد.

دو ویژگی بارز علاقه مندان به رنگ سفید پاکیزه بودن و معصوم بودن آنها می باشد. اما دو خصوصیت منفی آنها وسواس و محتاط بودن می باشد.

مطلب پیشنهادی: خاص ترین جلوه های طراحی داخلی با رنگ تیره در فضای داخلی

رنگ، شخصیت و دکوراسیون با فضای آشپزخانه با رنگ سفید

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی علاقه مندان به رنگ سفید در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی می توانند از رنگ سفید در آشپزخانه، نشیمن، اتاق خواب و سرویس بهداشتی و نیز برای دیواره ها، کف و سقف استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ سفید در دکوراسیون

رنگ و دکوراسیون : خاكستري

رنگ، شخصیت و دکوراسیون - خاکستری

خاکستری نشانه خنثی بودن، بی تفاوتی، بی تحرکی، عدم فعالیت، محافظه کاری، احساس بي نيازي، کسلی و جدی بودن است. همچنین خاکستری رنگ مسولیت پذیری، امنیت، بلوغ و تکامل نیز می باشد.

دوستدارن رنگ خاکستری اغلب از زندگي خود راضی هستند و احساس غنی بودن و بی نیازی می کنند. خاكستري رنگ عقلا و افراد بالغ می باشد. به همین دلیل افراد جوانی كه به اين رنگ علاقه دارند، در واقع افرادی هستند که سریعتر از دوستان خود به بلوغ رسیده اند و خود را هم تراز با بزرگان و بزرگسالان می دانند. و به همین دلیل در ندگی عاشقانه خود به دنبال افرادی مسن تر و بزرگتر از رده سنی خود می باشند. و براحتی می توانند نظر و عقاید کسانی که از وی برتری دارند، قبول کنند و با آنها ارتباط برقرار کنند.

دو خصوصیت مثبت دوستدارن رنگ خاکستری بالغ بودن و خونسردی آنها است. و دو ویژگی منفی آنها تنهایی و کسل بودن می باشد.

مطلب پیشنهادی: سبک هوگه در زندگی و دکوراسیون داخلی و نکات کاربردی آن

رنگ، شخصیت و دکوراسیون فضای اتاق خواب با رنگ خاکستری

در روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی دوستدارن رنگ خاکستری می توانند در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی فصای خود از این رنگ در فضاهایی مانند فضای آشپزخانه، نشمین، اتاق خواب بزرگسالان، سرویس بهداشتی استفاده کنند.

مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ خاکستری در دکوراسیون

نتیجه گیری:

هم اینک که از ارتباط روانشناسي رنگ، شخصیت و دکوراسیون داخلی فضای خود آگاه شدید، پس هم خودتان را بهتر شناخته اید و هم می دانید که باید چطور فضای خود را از طریق طراحی و دکوراسیون داخلی متناسب مطابق با رنگ مورد علاقه تان، طراحی و دکور کنید. و یا اگر خودتان از عهده چنین کاری برنمی آیید، می توانید با فراطراحان فراترز در فراگپ و همچنین در قالب مشاوره آنلاین طراحی و دکوراسیون داخلی پروژه خود در بخش فرامشاوره مشورت کنید.

همچنین برای ما در همین صفحه از فراترز بنویسید که رنگ مورد علاقه شما کدام رنگ است؟ آیا شما نیز چنین خصوصیاتی را در خود می بینید یا خیر؟

منبع: فراترز با کمک از سایت color-psychology

ترجمه و تالیف: فراترز

مدیر سایت فراترز

درباره نویسنده

مدیر سایت فراترز
بهاره باقری Bahareh Bagheri بنیانگذار فراترز است. او همچنین معمار، طراح داخلی، دکوراتور، مولف و نویسنده محتوای معماری، طراحی داخلی و دکوراسیون سایت فراترز می باشد.

گذاشتن دیدگاه