طراحی داخلی هتل لوکس خاص با طراحی ۱۹ معمار زبده!
آیا شما هم نیاز به مشاوره طراحی و دکوراسیون داخلی با بهترین طراحان داخلی را دارید؟!
ما در فراترز، بهترین خدمات مشاوره آنلاین طراحی و دکوراسیون داخلی را برای شما فراهم نموده ایم.
هتل ها و به خصوص هتل های لوکس بین المللی از دیر باز نقش بسیار مهمی را در زندگی توریست ها و جهانگردان و نیز اقتصاد هر منطقه ای بازی می کرده اند و همچنان نیز به همین منوال می باشد. اما در این میان بعضی از هتل ها علاوه بر معماری و طراحی داخلی هتل لوکس خاص خود، دارای ویژگی های متفاوت می باشند که همین موضوع باعث جذابیت بیشتر در بین افراد و توریست ها می باشند که باعث ترغیب افراد و جذب بیشتر آنها به سمت خود می باشند.
مطلب پیشنهادی: راهکارهای بهینه برای استفاده از فضای خالی سقف
طراحی داخلی هتل لوکس که ما در فراترز تصمیم به معرفی آن و بیان ویژگی های منحصر به فرد آن شده ایم، هتل پیورتا آمریکا Puerta America است. هتل زیبای پیورتا آمریکا، هتلی اسرارآمیز و منحصر به فرد است که در طراحی داخلی و معماری آن، فراتر از تعداد طبقات خود (۱۲ طبقه) از استودیو طراحان و معماران معروف زمان خود بهره گرفته است.
هتل پیورتا درست همانند همه هتل های لوکس و معروف دنیا این هتل نیز در جایی دورتر از مرکز شهر قرار گرفته است، یعنی دور تر از قلب شهر مادرید. ولی از زمان تاسیس هتل پیورتا در سال ۲۰۰۵ این هتل تبدیل به قطب فعال جذب توریست از سراسر دنیا در کشور اسپانیا به خود شده است.
اگر شما نیز مانند ما در فراترز مشتاق مطالعه طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا آمریکا و نیز مشاهده تصاویر منحصر به فرد آن هستید، با ما در فراترز تا انتها همراه بمانید.
مطلب پیشنهادی: ۱۰ گام اساسی برای طراحی داخلی سوییت استودیو
اطلاعات پروژه طراحی داخلی هتل لوکس
هتل پیورتا دارای ۳۴۲ اتاق می باشد که شامل ۳۰۸ اتاق منحصر به فرد می باشد، همچنین شامل ۲۲ سوییت مجزا به همراه ۱۲ سوییت خاص در طبقه آخر می باشد.
در طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا از ۱۹ شرکت معماری و طراحی داخلی معروف دنیا برای طراحی فضاهای داخلی هتل همچون اتاق ها، سوییت، لابی، ورودی، رستوران، بار، پارکینگ، روف، پنت هاوز کمک گرفته شد. که هر کدام از آنها به سبک و شیوه خود طراحی فضای مورد نظر را ارایه نمودند.
مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی سوییت ۲۸ مترمربعی شیک
نکته مهم این پروژه، مالک و موسس این هتل بوده است که هیچ از یک معماران و طراحان پروژه را در تنگنای مالی و نیز طراحی قرار نداده است تا بدین شکل طراحان با حداکثر خلاقیت و تصورات خود به طور آزادانه ای اقدام به طراحی و خلق فضایی لوکس خاص نمایند. در مجموع بودجه کل پروژه تقریبا ۷۵ میلیون یورو بوده است.
نمای هتل نیز توسط معمار معروف جین نول طراحی شده است، او همچنین طراحی داخلی طبقه دوازدهم و پنت هاوز (بالاترین طبقه) را برعهده داشته است.
این نما ممکن است در ظاهر کمی ساده به نظر رسد، اما از ۵۰۰ سایه بان تشکیل شده است که دارای ۱۴ نوع رنگ متفاوت است. این رنگها از رنگهای گرمی مانند قرمز و نارنجی شروع می شود و تا رنگهای سردی همچون آبی و بنفش ادامه پیدا می کند. بدلیل اینکه کانسپت اصلی نمای این هتل مفهومی به نام “آزادی” بوده است، کل نمای آن از شعر یکی از شاعران معروف فرانسه که با همین مفهوم می باشد، به زبان های مختلف دنیا ترجمه شده و بر روی نما نصب گردیده است.
مطلب پیشنهادی: ارتباط بین رنگ، شخصیت و دکوراسیون
طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا آمریکا
ورودی هتل
ورودی هتل بسیار دعوت کننده و کمی رازآلود می باشد. زیرا ورودی اصلی هتل در نمای جلو مشخص نیست و همین امر باعث می شود تا همه چیز برای افرادی که برای اولین بار قصد ورود به داخل هتل را دارند، به طور واضح مشخص نباشد و نیاز به کشف آن داشته باشند.
مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی خانه لوکس معاصر
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ میز پذیرش و لابی 
فضای پذیرش نیز بدلیل استفاده از متریالی همچون چوب در کف و دیوارها به همراه رنگ روشن آنها، باعث خلق فضایی گرم و صمیمی شده است تا از مهمانان و مسافران خود به درستی استقبال کرده باشند.
مطلب پیشنهادی: 18 راهکار ساده و ارزان برای افزایش روشنایی فضای خانه و آپارتمان
همچنین فرم این فضا به صورت آرک و منحنی می باشد، تا همین امر نیز به هیجان انگیز کردن کل مسیر برای بازدیدکنندگان از این فضا بیفزاید. زیرا در این حالت کل فضا تا انتها مشخص نیست و تنها با پیمودن این مسیر است که می توان این فضا را تا انتها مشاهده کرد.
طراح این فضا: جان پاوسن
مطلب پیشنهادی: ۱۰نکته عالی برای چیدمان دکوراسیون شلفهای دکوری خانگی
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ پارکینگ
در طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا آمریکا هیچ چیزی رها نشده است، حتی برای پارکینگ نیز معمار و طراح آن سخنی برای مخاطبان خود دارد. پارکینگ دارای انگیزاننده ای منحصر همچون رنگ می باشد.
معمار در این فضا سعی کرده است که از کاراکترهایی که در قالب کلمات در دیوارها ترسیم شده اند به همراه رنگ های متنوع و شاد ترکیب نماید تا بدین شکل داستان و روایت هر یک از اشخاص را به زبان خودشان بیان نماید و این نکته را نیز یادآور شود که هر یک از افراد می توانند و حق دارند، آن طور که خودشان تمایل دارند در دنیای رنگی خود زندگی کنند.
مطلب پیشنهادی: رنگهای عناصر فنگ شویی کدامند؟
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ رستوران لاتین
این رستوران در دو طبقه می باشد که امکان سرویس دهی به تعداد بی شماری از افراد را دارد. رنگ غالب این فضا از رنگ های خنثی و نیز قهوه ای می باشد.
طراح: کریستیان لیجر
مطلب پیشنهادی: چگونه طراحی داخلی رستوران مدیترانه ای ایجاد کنیم؟
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ بار
این بار به طور ماهرانه ای توسط معمار طراحی شده است که گویای کاملی از مفاهیم کلی معماری می باشد. این فضا از ترکیبی از رنگهای سرد، گرم و خنثی تشکیل شده است. همچنین متشکل از مفاهیم اصلی معماری یعنی نقطه، خط و اشکالی هندسی همچون دایره و مربع و ۶ ضلعی می باشد.
مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ قهوه ای در دکوراسیون
در طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا، امکان سرو نوشیدنی و غذا هم در داخل و نیز خارج از فضای داخلی وجود دارد به همین دلیل در نورپردازی فضا علاوه بر نور طبیعی، از نور مصنوعی نیز برای روشنایی کمک گرفته شده است. زیرا فضای بار از ترکیبی از فضای درون و بیرون تشکیل شده است. همچنین این فضا بدلیل طراحی ساده، صمیمی و خلاقانه ای که در خود جای داده است، تبدیل به یکی از زیباترین و جذابترین فضاهای این هتل شده است.
طراح: مارک نیوسن
مطلب پیشنهادی: مبانی طراحی نورپردازی خانه
طبقات طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا آمریکا
طبقه اول
این طبقه نمایانگر خطوط منحنی و سینوسی می باشد که در عین حال بیان کننده فضایی روان و سیال می باشد. به همین دلیل حس روان بودن و جاری بودن را در کل طراحی این طبقه می توان مشاهده نمود. رنگ سفید رنگ غالب این طبقه می باشد.
مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ سفید در دکوراسیون
معماری این طبقه از بی شمار خطوط منحنی تشکیل شده است و درست همانند اکثر فضاهای طراحی شده توسط او، به ندرت می توان تمایزی میان المان های اصلی معماری فضا همچون کف، دیواره ها و سقف القا شد.
مطلب پیشنهادی: دکوراسیون و طراحی داخلی اتاق مهمان لوکس چگونه است؟
چرا که همه این المان ها در اتصال کامل با یکدیگر هستند. که این طراحی از ویژگی های اصلی طراحی این معمار و نیز امضای شخصی او می باشد.
طراح: زاها هدید
مطلب پیشنهادی: ۹ دلیل برای مشاوره طراحی و دکوراسیون داخلی با یک طراح داخلی
طبقه دوم
ویژگی اصلی طراحی داخلی این طبقه، انعطاف پذیری و ظرافت طراحی می باشد. همچنین رنگ غالب این طبقه: رنگ سفید و بعد رنگ سیاه می باشد.
مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ سیاه در دکوراسیون
طراح: نورمن فاستر
مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی لوکس تلفیقی خانه های اشرافی
طبقه سوم
این طبقه بسیار لوکس و خصوصی طراحی شده است. رنگ غالب این طبقه سیاه می باشد. که در کنار آن با توجه به نوع هر فضایی، از رنگ های دیگر نیز کمک گرفته شده است.
مطلب پیشنهادی: دیزاین یک خانه لوکس چگونه است؟
همچنین نورپردازی این طبقه بسیار لوکس و خاص می باشد به طوریکه می توان نورپردازی این طبقه را به عنوان مهمترین شاخصه معماری داخلی و طراحی داخلی این طبقه دانست. زیرا مبحث نور نقش قابل توجهی در طراحی دکوراسیون داخلی هر فضایی بازی می کند.
یکی از متریال های مورد استفاده این سرویس بهداشتی لوکس، سنگ مرمر می باشد.
طراح: دیوید چیپرفیلد
مطلب پیشنهادی: ایده هایی عالی برای کاشی سرویس بهداشتی
طبقه چهارم
تقریبا می توان گفت که هندسی ترین طبقه موجود در هتل پیورتا، طبقه چهارم می باشد. طبقه ای که در طراحی داخلی آن از اشکال هندسی شکسته همچون مثلث استفاده شده است. و بدلیل تکرار همین ریتم در کل طبقه، کل فضاهای داخلی از یک نظم و یکپارچکی خاصی بهره می برند.
مطلب پیشنهادی: چطور از ترکیب سبک کلاسیک و مدرن فضایی جذاب خلق کنیم؟
همچنین نقطه قابل توجه طراحی داخلی این طبقه، استفاده از صفحات هندسی LED بر روی دیواره ها است. که این صفحات قابلیت تغییر رنگ و نور را به آرامی در خود دارند تا بدین صورت هر مهمانی که وارد این فضا می شود، در طول دوره اقامت خود شاهد تنوع فضایی شود تا یکنواختی فضا او را خسته نکند.
طراح: استودیو پلاسما
مطلب پیشنهادی: نورپردازی داخلی
طبقه پنجم
طراحی داخلی در این طبقه به اوج خود می رسد و ما شاهد اشکال، اجسام، رنگ ها، بافت ها، طرح و نقش های متنوع در سراسر این طبقه می باشیم. اما اگر بخواهیم به پر کاربردترین رنگها در این طبقه اشاره کنیم، می توان به رنگهای سفید، سیاه و قرمز اشاره نمود.
مطلب پیشنهادی: روانشناسی رنگ قرمز در دکوراسیون
اما به طور کل طراحی داخلی این طبقه بسیار خلاقانه و دعوت کننده می باشد.
طراح: ویکتوریو و لوچینو
مطلب پیشنهادی: ۶ اصول مهم طراحی داخلی کدام اند؟
طبقه ششم
درواقع طراح این طبقه، طراح فضای بار می باشد که در بالا از طراحی بی نظیر او صحبت کرده ایم. اما او طراحی بی نقص خود را تنها در آن فضا خلاصه نکرده است و همان نوآوری و خلاقیت را به طبقه ششم نیز کشانده است.
مطلب پیشنهادی: ۱۲ ایده کاربردی و خلاقانه برای زیر راه پله در خانه
این طبقه در عین سادگی، کاملا لوکس و راحت برای مهمانان خود طراحی شده است. بارزه اصلی طراحی این معمار، سادگی می باشد. همچنین می توان از رنگ قرمز به عنوان شاخص ترین رنگ این طبقه نام برد. همچنین از سنگ مرمر در طراحی داخلی دیوار و کف سرویس بهداشتی استفاده شده است.
طراح:مارک نیوسن
مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی خانه لوکس کلاسیک معاصر
طبقه هفتم
ما در این طبقه از هتل پیورتا، تقابلی از اشکال هندسی و منحنی و سینوسی را شاهد هستیم. تقریبا وجه مشترک و اصلی کل این طبقه، خطوط منحنی می باشد که در کل فضای داخلی این طبقه جریان دارد. نورپردازی خطی و نقطه ای نیز کل مسیر خطوط و اشکال منحنی را همراهی می کند تا نتیجه این همکاری، باعث خلق فضایی زیبا و منحصر به فرد در این طبقه شود.
مطلب پیشنهادی: نورپردازی مدرن در دکوراسیون داخلی
حتی این خلاقیت به فضای خواب نیز کشیده شده است و ما شاهد تخت خواب گرد در وسط اتاق می باشیم که توسط یک پارتیشن با فضای دیگر مجزا شده است.
طراح: ران آراد
مطلب پیشنهادی: انواع پارتیشن ها در فضاهای داخلی
طبقه هشتم
مادر این طبقه نیز شاهد سیالیت و جریان حرکت فضا هستیم که علاوه بر خطوط و اشکال فضا، نورپردازی این فضا نیز در حال حرکت می باشد. این طبقه نیز دارای نورپردازی ویژه ای می باشد که در عین حال نقش تعیین کننده رنگ فضا نیز می باشد.
مطلب پیشنهادی: تاثیر رنگ در طراحی و دکوراسیون داخلی
رنگ غالب در این طبقه، مانند دیگر طبقات این هتل رنگ سفید می باشد. همچنین خطوط و اشکال منحنی به عنوان اشکال غالب در طراحی این طبقه به صورت خلاقانه ای در کل فضا استفاده شده است.
طراح: کاترین فیندلی و جیسون بروگس
مطلب پیشنهادی: 10 ایده جذاب برای سرویس بهداشتی لوکس و هایتک
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ طبقه نهم
بیشتر طراحی داخلی این طبقه از باکس های رنگی مستطیل شکل تشکیل شده است. یعنی از فضاهای عمومی تا فضاهای خصوصی شاهد طاقچه ها و یا بیرون زدگی ها و یا سطح صافی از اشکال مستطیل شکل و استوانه ای دردیوار ها و نیز کف و سقف هستیم.
همچنین اکسسوری استفاده شده در فضا نیز از همین امر پیروی می کند تا این موضوع به عنوان شاخصه اصلی و تکرار شونده طراحی داخلی این طبقه می باشد.
مطلب پیشنهادی: روشهای تبدیل طاقچه پنجره به فضایی کاربردی
از رنگهای قهوه ای، سبز و نیز آبی به عنوان رنگهای غالب طراحی داخلی فضای راهرو، فضای نشیمن و نیز اتاق خواب بهره گرفته شده است.
طراح:ریچارد گلاکمن
مطلب پیشنهادی: ۵ اصل مهم برای انتخاب کاشی دیوار فضای نشیمن خانه
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ طبقه دهم
همان طور که بیان نمودیم، طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا بیانگر هتلی بین المللی از سلیقه ها و ذایقه های متفاوت و متنوع جهانی می باشد. بنابراین در این هتل علاوه بر طراحی مدرن و معاصر دنیای غرب، از طراحی سبک سنتی نیز بهره گرفته شده است. سبک سنتی ژاپن که پرچم دار طراحی داخلی سنتی شرقی می باشد.
مطلب پیشنهادی: سبک سنتی ایرانی در معماری داخلی (۱)
طراح ژاپنی به خوبی توانسته است طراحی سنتی فرهنگ خود را به طور ماهرانه ای با سبک مدرن درآمیزد تا مهمان ها و افراد غیر ژاپنی نیز بتوانند در این فضا اقامت داشته باشند.
معماری و طراحی داخلی ژاپنی که از سبک ذن آسیایی الگو می گیرد، همیشه به عنوان طراحی آرامش بخش و ارگانیک حرفی برای گفتن دارد. این سبک همانند سبک مینیمال در دنیای مدرن، تاکید بسیاری بر کمینه گرایی و استفاده هر چه کمتر از اکسسوری و وسایل اضافی می کند.
طراح:آراتا ایسوزاکی
مطلب پیشنهادی: سبک آسیایی در دکوراسیون داخلی
طبقه یازدهم
طراحان داخلی در این طبقه از تنوع گرایی مناسبی در طراحی فضا استفاده نمودند و توانستند به طور معقول از مبلمان، اکسسوری، متریال، رنگ ها، نقش و نگارها و اشکال مختلفی استفاده نمایند.
مطلب پیشنهادی: انواع مبلمان های چند منظوره ضروری خانه های خلاق
یکی از ویژگی های اصلی طراحی داخلی این طبقه و در کل طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا، تنوع بسیار در متریال و نیز رنگ های به کار برده شده در فضا می باشد؛ به طوریکه در هیچ یک از فضاها رنگ سقف، دیوارها و کف مانند یکدیگر نمی باشد و برعکس دیگر طبقات، رنگ سفید به تنهایی در فضا رها نشده است.
طراح:فرناندو سالاس و خاویار ماریسکال
مطلب پیشنهادی: 19مدل از برترین مدل های چراغ دیوارکوب مدرن و شیک
طراحی داخلی هتل لوکس ؛ طبقه دوازدهم و پنت هاوز
این طبقه نیز اوج اسرارآمیزی و هیجان را در دل خود جای داده است و به دلیل استفاده حداکثری از رنگ سیاه به عنوان رنگ غالب فضا، این ویژگی را دو صد چندان کرده است. در فضای عمومی از رنگ قرمز برای روشنایی و هدایت افراد استفاده شده است که به عنوان ویژگی به نام تاکید در فضا کاربرد دارد. در واقع این طبقه نیز از طبقات لوکس طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا به شمار می رود.
مطلب پیشنهادی: ویلای لوکس مدرن ساحلی در سوییس
و اما ویژگی بارز و اصلی فضاهای داخلی این طبقه، استفاده وسیع از تصاویر صفحات LED می باشد که در سقف ها و دیوارها طراحی شده است. که این صفحات، باعث خلق فضایی مدرن و متفاوت از آنچه که افراد در خانه های معمولی خود تجربه می کنند، می باشند.
مطلب پیشنهادی: سبک مدرن در معماری داخلی
در بالاترین طبقه نیز که به پنت هاوز معروف می باشد، کافه رستورانی منحصر به فرد که توسط همین معمار طراحی شده است، ایجاد شده است که از آن محل می توان شهر زیبای مادرید را نظاره کرد.
طراح: جین نوول
مطلب پیشنهادی: طراحی داخلی کافه قنادی
ویدیویی از طراحی داخلی هتل لوکس ، هوشمند و مدرن امروزی:
نتیجه گیری طراحی داخلی هتل لوکس
همان طور که دیدیم، هر طبقه از طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا آمریکا گویای یک روایت و داستانی خاص از معماران و طراحان ویژه خود بوده است. به همین دلیل ما در دل یک ساختمان و بنای معماری، شاهد تنوعی از سبک ها و طرح های متنوع معماری و طراحی داخلی بوده ایم که می توان آن را چکیده ای از افکار و اندیشه های سراسر جهان دانست.
درواقع طراحی داخلی هتل لوکس پیورتا، نشان دهنده جهانی کوچک از تنوع طرح ها و نقش ها و آداب و رسوم و فرهنگ ها بوده است که همین امر را می توان به عنوان بارزه اصلی و متفاوت این بنا از دیگر بناهای مشابه خود (هتل های دیگر) قایل شد؛ و در مقیاسی بزرگتر این تنوع افکار و سلیقه ها را برگرفته از جهانی که در آن زندگی می کنیم، بدانیم.
شما همراهان خوب فراترز می توانید از خدمات عالی آنلاین مشاوره معماری و طراحی داخلی فراترز استفاده نمایید و یا برای دریافت مشاوره حضوری و اجرایی فضای مسکونی، تجاری و یا اداری خود با کارشناسان ما در فراترز تماس حاصل فرمایید.
سرانجام امیدواریم که شما فراترزی های گرامی نیز همانند ما از مشاهده این مطلب بعنی طراحی داخلی هتل لوکس بین المللی خاص و زیبا به نام پیورتا آمریکا لذت برده باشید.
منبع: فراترز
منبع تصاویر: گوگل و pinterest