سبک روستیک در دکوراسیون داخلی
آیا شما هم نیاز به مشاوره طراحی و دکوراسیون داخلی با بهترین طراحان داخلی را دارید؟!
ما در فراترز، بهترین خدمات مشاوره آنلاین طراحی و دکوراسیون داخلی را برای شما فراهم نموده ایم.
سبک روستیک در دکوراسیون داخلی ماهیت و اساس روستایی دارد که به معنی ساده زیستن، دوری از هر گونه تجملات و زرق و برق و به جای آن پناه آوردن به طبیعت و همگامی با آن است. از دیرباز در همه جوامع انسانی، در هر شهر و دیاری که تمدنی ابتدایی شکل گرفته است؛ این سبک چه خواسته و چه ناخواسته مورد توجه افراد آن دوره قرار گرفته است.
مطلب پیشنهادی: ایده های جذاب از کاربرد انواع مبل عثمانی در خانه های امروزی
از طرفی هم می توان به این موضوع اشاره کرد که تنها دلیل ایجاد سبک راستیک یا روستایی در آن دوره و الهام گرفتن و به کارگیری کامل از مواد و متریال طبیعت این بوده که؛ بهترین و ساده ترین و بدیهی ترین شیوه برای ساخت وساز و آراستن خانه و فضای خود در آن زمان فقط و فقط این راه بوده است.
به هر حال ایجاد و شکل گیری این سبک هر آنچه که بوده، هنوز هم این سبک به دلیل خلوص نیت و عدم هر گونه زیاده گویی، که تنها نکته مورد اشاره این سبک قرار داشتن نشانه هایی از طبیعت در فضا است؛ نه تنها مورد توجه زمان خود بلکه مورد توجه نسل های مردمان بعد از آن دوره نیز شد که تا کنون با وجود پیشرفت های فراوان بشر در زمینه تکنولوژی و ساختمان سازی، همچنان این سبک پیروان فراوانی را در سراسر جهان با خود به همراه دارد. برای آشنایی بیشتر از ویژگی های سبک روستیک در دکوراسیون داخلی ، فراترز را تا انتها همراهی کنید.
مطلب پیشنهادی: مهم ترین نکات کاربردی دیوارهای آجری در معماری داخلی
ویژگی های سبک روستیک در دکوراسیون داخلی
سبک روستیک – روستایی که از کشورهای غربی به خصوص آمریکا معروف شده است، تقریبا قدمتی دویست ساله دارد. طراحی داخلی روستایی، شامل تلفیقی از منظرهای گوناگون می باشد که البته بر طبیعت و طبیعی بودن پیرامون خود تأکید می کند از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: ایجاد بافت روستایی و حس سادگی، کهنگی و فرسودگی، طبیعی و دست ساز بودن عناصر و دکوراسیون داخلی، و بهره گیری از عناصر و المان های اصلی معماری فضا مانند کف، سقف، دیوار و سازه های فضا از جنس طبیعت همچون چوب و سنگ، اجزا و قطعات ساده و بی آلایش، به دور از هر گونه تزیینات اضافی که همه آنها از مواد و متریال طبیعی و یا رنگ های طبیعی ساخته شده اند و در فضا قرار گرفته اند.
مطلب پیشنهادی: سبک سنتی ایرانی در معماری داخلی (۱)
که در سبک های مدرن شده و امروزی این سبک، برای تداعی کردن و یادآوری فضای گذشتگان و قدیمی و نوستالژی روستایی؛ همه متریالها، اجزا، لوازم، اکسسوری و مبلمان فضا را رنگ و رو رفته و به ظاهر قدیمی خلق می کنند و در دکوراسیون داخلی فضا قرار می دهند. مثلا درو پنجره های قدیمی، فلزهای به ظاهر زنگ زده و یا چوبی که بسیار قدیمی و پوسیده و خراش خورده به نظر می رسند و غیره.
مطلب پیشنهادی: سبک سنتی در معماری داخلی
مبلمان
مبلمان سبک طراحی روستایی به طور معمول از چوب، چوب های بازیافتی و سنگ ساخته می شود. اگرچه از مصالح دیگری همچون: بامبو، چوب خیزران، سیسل (الیاف محکم طبیعی)، پنبه، کتان، پشم، کاغذ، شیشه، خاک رس و انواع مختلف فلز نیز می توان استفاده نمود که همه آنها به زیبایی ظاهری فضا کمک شایانی می کنند. مبلمان فلزی پرداخت شده، یکی دیگر از گزینه های عالی برای هماهنگ شدن و به کارگیری در این سبک می باشد. از متریال های استفاده شده در پارچه های مبلمان، می توان به چرم و پوست حیواناتی مثل خرس و یا گاو اشاره کرد.
مطلب پیشنهادی: ۵ اشتباه رایج در خرید مبل راحتی
رنگ
پالت رنگی این سبک، شامل رنگ هایی از طبیعت می باشد. و رنگ های غالب: تنالیته های مختلف از رنگ چوب، کرم، قهوه ای، آجری، خاکستری و رنگ های خنثی می باشد.
مطلب پیشنهادی: ارتباط بین رنگ، شخصیت و دکوراسیون
دکوراسیون داخلی
در دکوراسیون راستیک؛ علاوه بر وجود طرح و نقش و بافت های متنوع، رنگ های مختلف، حیوانات وحشی تاکسیدرم شده، آثار هنری عامیانه، مجموعه ها و قطعه های طبیعی نیز به کار برده می شود.
معمولا در اتاق های نشیمن، مبلمان به صورت نیم دایره حول یک نقطه کانونی مرکزی چیدمان می شود، که این نقطه کانونی می تواند شومینه ای بزرگ از جنس سنگ به همراه شاخ گوزن آویزان شده در بالای آن باشد و یا تلویزیون در فضاهای مدرن تر.
مطلب پیشنهادی: سبک مدرن در معماری داخلی
مصالح و متریال
در این سبک از بیشتر مصالحی که در طبیعت وجود دارد، استفاده می شود. چوب و سنگ رایج ترین آنها هستند.
مطلب پیشنهادی: آشنایی با انواع دیوارپوش های دکوراتیو خانه های جذاب
سازه
از اجزای مهم سازه در این سبک؛ تیر و ستون چوبی می باشد. و همچنین کفی که از چوب و یا سنگ ساخته شده است. می توان برای پوشش بعضی از قسمت های دیوار در این سبک، از سنگ های نتراشیده استفاده نمود.
سبک های مشابه طراحی داخلی راستیک شامل: سبک های توسکان و نیز آرت کرفت یا هنر و صنایع دستی می باشد. که شباهت هایی از نظر سازه ای، دکوراسیون فضا، مبلمان و اجزا و متعلقات فضایی و نیز از نظر بافت و طرح در متریال دارند.
مطلب پیشنهادی: جذاب ترین پنل های مشبک دکوراتیو چوبی و فلزی در دکوراسیون خانه
چکیده ای از ویژگی های سبک روستیک در دکوراسیون داخلی
- تداعی کنند قدمت و نوستالژی
- الهام از طبیعت در طراحی داخلی فضا به عنوان بهترین راه حل
- چوب و سنگ به عنوان مهمترین متریال های این سبک (در سازه، نما و داخلی)
- از شعارهای مهم این سبک: ترویج سادگی و ساده زیستن و همگامی با طبیعت
- هماهنگی درون فضا با پیرامون و بیرون از خود (طبیعت جنگل)
مطلب پیشنهادی: شناخت فرش و نکات کاربردی چیدمان فرش در دکوراسیون داخلی خانه
نمونه ای از نمای خارجی سبک روستیک در دکوراسیون داخلی
شما عزیزانی که نیاز به مشاوره با بهترین طراحان داخلی دارید، می توانید در فراترز در قالب سفارش در فرامشاوره اقدام به دریافت مشاوره آنلاین طراحی دکوراسیون داخلی نمایید.
مطلب پیشنهادی: ۱۱ ایده جذاب برای میز و صندلی کاربران کامپیوتر و لپتاپ
نظر شما راجع به این سبک یعنی سبک روستیک در دکوراسیون داخلی چیست؟ تا چه حد این سبک را می پسندید و حاضرید آن را در فضای داخل محل زندگی و یا کاری خود اجرا کنید؟ حتما در زیر همین پست برای ما و دیگر فراترزی ها بنویسید! همچنین اگر دوست داشتید، مطلب سبک روستیک در دکوراسیون داخلی را برای دوستان عزیزتان هم به اشتراک بگذارید.
منبع: فراترز – با کمک از سایت freshome
منبع تصاویر: pinterest